090428

ohh, då var det längesedan jag uppdatera här. Ska uppdatera här under dagen tänkte jag.Gav Mike välling precis för han vakna för en stund sedan. Så hinner inte skriva så mycket nu Ska träffa föräldrar gruppen sista gången idag halv elva så får göra mig klar nu så jag hinner i tid. kram så länge!


090425
Lördag

Vi köpte hem lite kött och korv som vi grilla. Vi bjöd min kusin, A&D vi spelade wii och tittade på film och hade trevligt. Liyah hon var självklart med att spela wii och hon var så duktig. Duktigast av allihopa nästan. Sen somna hon. Mioke somna tidigare på kvällen. Liyah somna väldigt sent vid 00.00 tiden. Hon brukar aldrig vara vaken så länge. Men det var bara för våra kompisar var här. Sen titta vi lite på film.

090426
Söndag
Alla vi sov väldigt länge. Det blev en lång dag. Jag övningskörde med min pappa. Liyah åkte med mina föräldrar till min kusin som fyllt 18år. Hon hade haft så trevligt med min kusins barn och några släktingar på min kusins pappas sida. Dem hade lekt jätte fint och inte alls bråkat. För inte så länge sedan bråka Liyah jämt med dem hon lekte med men nu så leker hon bra med dom och kommer överens.

090427
Måndag
Inte gjort så mycket. Liyah var sista gången på gympan och medans Liyah va där gick jag bort om till Zahide och hälsa på sedan hämta jag Liyah. Sen gick vi direkt bort till min mamma för hon skulle passa barnen medans jag skulle träna. När jag kom och skulle hämta barenen bjöd mamma på köttfärslimpa, potatis och brun sås:) Det var ett tag sedan jag åt det. Men det var väldigt gott. Liyah lekte med Tindra när jag kom . Dem bara lekte och lekte och jag var så trött efter 60 minuters passet. Men skönt känns det efteråt. Sen var det hem och lägga sig!!! Slockna direkt jag la mig på kudden och tog på mig täcket.


090425

Wii, idag är det verkligen varmt 30 grader i solen. Men det blåser väldigt mycket också så då blir det inte så varmt. Inte ett moln på himlen. Gick upp vid nio tiden. Skönt och ha sovit i 12 timmar. Det är ovanligt för att vara mig. Men dem sista veckorna har jag sovot 7-9 timmar per natt. Så det är bra. Börjar känna att jag gått ner lite kanske 1kg (vet inte eftersom jag inte äger någon våg)eller nått men det är ju i alla fall något så fortsätter jag som jag göra alltså äter som jag ska och inte äter massa godis och glass och sånt så går det säkert bra. Samma att jag går minst 2 dagar i veckan på friskis&svettis.

Har även städat i Liyahs rum som var jätte stökigt. Massa kläder överallt. Alltså kjolar och klänningar som hon drar fram och samma spel. Så nu ser det bättre ut där innne. Jag är ganska lat av mig att städa och så för när jag väl städar då vill jag att allt ska vara perfekt och det känns som inte är bra här i lägenheten så alltså blir inget bra. Jätte jobbigt att inte ha ett tvätt rum för man hinner inte alltid lägga in kläderna när man tvättat så har just nu 2 ikea kassar med kläder men tur så är dem vikta. Det är jag ganska noga med att dem inte ska vara skrynkliga. För då måste jag tvätta om dem. Orkar aldrig ta fram strykbrädan längre det är säker 2 år sen jag använde den sist.

Amanda kom börbi i eftermmiddags så vi gick ut till parken så Liyah kunde leka lite och självklart skulle hon klättra. TIm lärde Liyah att klätra över klätterväggen när hon kom längst uppe igår. Så nu klarar hon det själv. Mike gunga lite men sen vill han inte alls vara ute så i gick in. Sen gick Amanda iväg till A&E för det ska på bröllop idag så dem skulle ha lite hjälp. Knakse kommer Amanda och grillar med oss lite senare hoppas jag.

Ska gå och handla nu till ikväll.....kram kram hoppas ni också har en härlig och mysig kväll för det ska jag ha:)

090424

Då är det löning idag. Men inte för min del för jag är ju mamma ledig. Men ananrs brukar jag ju få den 24:e varje månad om jag jobbat. Hade inte varit fel att få pengar idag precis till helgen och det sköna vädret. Men jag måste hålla i pengarna ett tag ändå har handlat för ganska mycket ändå. Det är så svårt att hålla i pengarna tycker jag.

Vakna för 30 minuter sedan. Lyssna på radion och det var en tävlig där man kunde vinna biljetter. Min lilla syster ska till det stället ikväll. Så tog reda på låten och namn(Mike Oldfield - Moonlight Shadow) och ringde min syster. Hon kom fram men det vad försent. Det var verkligen synd. Hade inte varit fel och vinna någon gång....Ska kila in i duschen nu.medans Mike fortfarande sover...

                                                                                                                                   
Uppdatering

Vi åkte in till Ystad och det var så härligt väder. Jag gick med mina nya converse hela dagen. Hade min aleggings och linne och en topp. Det var så varmt. Vi lekte med barnen på lekplatsen. Titta lite i affärer. Leta efter en vår jacka åt Mike. Så får kolla på INternet efter en nu. Alla jackaor i stl 92 är slut. För jag tänkte köpa en större storlek så man kan vika upp så han kan ha till nästa vår tänkte jag. Det är så dyrt med alla kläder till barnen. Kostar lika mycket som till vuxna.

Sen träffa vi min mamma så hon var snäll och stanna med oss i Ystad så vi kunde åka hem med henne iställe för att gå hela vägen till tåget som tar ca 20 minuter att gå. Sen gjorde vi mat och titta på Talang 2009 och Berg flyttar in. Sen decka jag i soffan. Var så trött eftersom vi gått hela dagen och det var så varmt och sen fick jag sko skav också.... Men sånt får man ta när man köper nya skor...

Mike 10 månader

Idag blev Mike 10 månader. Han är 76 cm lång och vägde 10.670 g och huvud omf. 46cm så stor har han blivit. Han har växt ganska mycket på dessa två månaderna tyker jag. 3 cm längre och är 500 g tyngre än 8 månader kontrollen. Mössan börjar bli för liten och stl 74 kan han precis ha nu. Snart är han igen bebis längre. 

Han kan stå upp stadigt och kan ta några steg. Han förstår mer och mer när man pratar med honom. Som när man ropar på honom eller leker tittut och samma när man säger att det är mat. han älskar verkligen mat. Han har  5-7 tänder dem har inte vuxit ut helt några men dem är framme. Så det är 5 tänder som kommit samtidigt. Han härmar ljud. Sen igår när vi lyssna på Håka Hellström känn ingen sorg för mig i göteborg när han sjunger ahhhhh aaaa ahhh eller nått sånt då härma han det direkt. Hehhe det lät jätte gulligt.



090423

Idag så kom min stora syster hit med hennes son. Hon köpte med sig bullar som vi åt till fruksost. Min mami körde Liyah till dagis innan hon skulle väg och jobba. Det är tur att jag har min mami som ställer upp och kör och det som är bra är att det är att hon lämnar henne och sen kör hon till jobbet efter, så Liyah slipper och gå. För det tar ju sin tid och ta på och ge frukost till båda barnen och gå iväg på dagis. Längre än vad man tror. Det är ju inte bara att ta på kläder för Mike får man brottas med för att klä på honom och byta blöja och Liyah är så envis om vad hon ska ha på sig. VÄLDIGT envis har hon blivit. Vad som passar och inte passar och sommar kläderna som hon vill ha varje dag bara hon ser solen så ska hon ha sommar kläder och sommar hatt och hela kitet. Ja, det är inte lätt. Man får ränka med minst 30 min för att få på henne kläder i alla fall och det innebär att man får gå upp kvart över sju halv åtta för att hinna i tid. Ja, det var ungefär hur en morgon kan se ut här hemma hos oss.

Sen när vi ätit frukost så gick vi ut en runda. Det var så himla varmt. Vi köpte glass och det va riktigt mumsigt. Synd bara att jag inte hade med kameran, batteriet har laddats nu i alla fall. Sen mötte vi upp Emily och Olliver. Gick en runda till med dem och sen till BVC för MIke skulle på 10 månaders kontroll. Allt såg bra ut och var bra.

Nu på kvällen så vila jag en stund eller ja ganska lång stund. Sen gick jag iväg och träna:) Klockan bara tickar nu ser jag. Jag är inte så trött eftersom jag sov i 2½ timme innan. Men det är så härligt när man har tränat. Har pratat med Emily också så vi ska in till Ystad imorgon IGEN och kika runder. Sen skulle hon hämta T på stationen och Liyah ska dansa. Hoppas på fint väder som dem lovat. I solen idag vid 15 tiden var det 28 grader. Sen när jag skulle icäg och träna var det bara 9 grader så man får ha koll på vad man ska ha på sig så man inte blir sjuk. Bjuds inga bilder idag tyvärr.

Har haft problem med Internet nu i några dagar, Blivit ut loggad och allt möjligt. Igen aning om vad som är fel heller.

Vill gratulera Martina och Gonzalo som ska få en pojke i September!!!

Skönt väder

Har dammsugit och städat och fixat här hemma. Sen har jag och Mike varit och hämtat Liyah på dagis. Vi går ju alltid dit eftersom jag inte har körkort. Men Tur är väl det annars hade jag blivit så lat av mig kan jag tänka mig:/ Fick hem dem förnyade körtillstånden. Så nu ska jag börja övningköra med pappa igen och med trafik skolan hade jag tänkt. Sen ska jag läsa i teoriboken och försöka lära mig lite. Får passa på nu innan innan jag börjar jobba. Sen vet jag inte vad man har tid för längre. Ja, men det ska säkert gå bra.


Jag&Liyah                                                                               Bild tagen 04.04.09

Det är väldigt härligt väder solen skiner inte men det ändå varmt i luften och det blåser inte alls. Får se vad vi ska hitta på med när Lean kommer hem från jobbet. Vill inom till Ystad och titta lite. Men ja får se om jag får med honom. Nä, ska slappa lite i soffan. Eller ja jag kan ju inbilla mig för det är full rulle på MIke nu. Han ska in i sorna och toaletten. Men nu har jag satt för där man slänger sopor och försöker ha dörren stängd på toaletten. Det är svårt när Liyah går in och ut där hela tiden. Sen har Mike fått för sig att banka på ytterdörren/brevinkastet också och det låter i hela trappuppg¨ngen och så alla grnanar hör, Men dte har jag fixat genom att sötta för med vagnen så han inte kommer åt dörren. Å, skor ska vi inte tala om. Specielt mina klack skor får jag gömma annars tar han dem i munnen direkt.....Det är inte så najs....bye bye


                                                                                                                                                  
Uppdatering 22:00
Åkte in till Ystad och shoppa lite till mig själv. Vita converse skor och nagelack och smink. Sen blev det en sommar topp och några smycken. När vi kom hem gjorde jag tacos. Liyah bestämmde vad vi skulle äta och det har jag inte ätit på 3 månader eller nått. Brukar minst äta det två ggr i månaden för det är så himla gott:)
 

090422

God förmiddag allihopa. Har diskat undan och plockat lite här hemma. Mike vakna vid sju när Lean gick iväg och jobba. Så han har lekt en massa så han blev så trött så han somna. Så jag hoppas han sover ett tag nu så jag hinner sätta in lite kläder i garderoberna och duscha. Sen ska vi hämta Liyah på dagis... Ska kila nu...Ha en bra dag!


Träning 2:a gången!!

Förresten jag var och träna igår igen. Fick reda på det direkt när jag hämta Liyah från henns gympa så fråga papi snabbt om hon kunde ta barnen så jag kunde iväg och träna. För mami skulle jobba och Leandry han jobba (som vanligt). Tur va att jag redan hade lagat middag.
Så vi var väldigt trötta allihopa när vi kom hem igår. Men jag måste hålla igång nu. Jag känner att bara dem två gånger jag varit iväg och tränat/gympat? så mår man mycket bättre. När Liyah var på gympan igår så gick jag en runda med Mike och gick förbi Z och hälsa på. Men det blev kort för Liyah har gympa i 45 min.

Ska mysa framför Tv:n nu. Mike ligger i stora sängen med mig tills Leandry kommer hem.:) Liyah somna i soffan. Så ska flytta henne också. Hon var så trött efter ha varit på dagis sen in till Ystad, hem och sen ut och leka på lekplatsen och träffa S och hennes son K som är 3 år. Kul att man lär känna någon ny. god natt!

Ystad

Vi var på en lekplats så dem fick gunga. Sen satt vi och fika på en gräsmatta tror det var i en park.


Sen shoppa jag lite till Mike&Liyah


Mike: Bad byxor, scarfs långärmad tröja och en body     
Aaliyah: Två klänningar och en börs/plånbok

090421

Kom hem för ett tag sedan. Väntar på att maten ska bli klar. Så härligt väder det har varit idag. Sommar känsla:) Emily skicka i morse och fråga om jag ville in till Ystad. Så det ville jag ju:) Vi åkte in vid 11 tiden så har vi shoppat lite och fikat. Liyah va på dagis så min mamma hämta henne från dagis för sen skulle hon ändå inte till Ystad så lämna hon Liyah där direkt efter dagis. Hon tycker inte alls om och gå i affärer ja en eller 2 men inte flera olika. När jag skulle hämta Liyah så satt hon och åt glass med mormor. Mjukglassen smälte välidgt fort och det bara rann från den. Ska säga till nästa gång vi köper mjukglass att dem behöver inte ta så mycket för det blir bara kladd halva glassen smälte bort. Sen när hon ätit up glassen gick vi till lekplatsen där var så härligt och många barn var där också. Sen när vi tog tåget hem så träffa vi enjätte trevlig tjej som har en son som är 7 månader. Jätte söt är han. Hon var här i från Tomelilla men har flyttat till Göteborg. Så nu är hon och hälsar på och brukar hälsa på här hos hennes mamma. Så det är kul och lära känna någon som har barn i nästan samma ålder. Så vi kankse ska höras senare och gå till lekplatsen för dem åker imorgon till Gbg. Men annars skulle dem ner igen om en två månader. SKa äta nu tror maten blivit klar nu. Kommer bilder ikväll från idag som jag tagit. Har även hunnit lägga in bilderna på datan faktiskt. Kram på er!!!


090420

Ja, då är det Måndag igen. Helgen gick fort... Det har varit fint väder också. I fredags gjorde vi massa ärenden och åkte till ystad och shoppa lite. Sen gick vi med Liyah på dansen. Närvi kom hem så stanna jag inte hemma länge för jaggick till Amanda som kommit hem.

I lördags tvätta jag hela förmiddagen och städa. Sen gick vi och handla godis till Liyah och lämna dem hos mormor för vi skulle bowla och äta mat med Jobbet inne i Ystad. Det var riktigt kul. Fast inte i början, innan jag fick in rätt teknik på hur man kastar/rullar, det är ca 7 år sen jag bowla. Fast jag fick rätt bra poäng :) Det var jätte god mat också. När jag kom hem sen vid 22 tiden så tog jag mina grejor och åkte till Amanda. För tjejerna skulle ut och då hängde jag med eftersom jag hade barnvakt och fick passa på. Det var kul att alla vi tjejer va där men det var väldigt många yngre där mellan 18-20år så det var inte så kul. INte många man kände. Åkte hem lite tidigare med Z så beställde mat hem till Leandry för ha var hungrig. Somna runt 3 tiden sen. Om jag åkt hem när det slutat hade jag nog inte varit i säng förens 4 tiden. Så tur att jag åkte hem tidigare.

Igår så gick vi för att hämta barnen. Men vi stanna kvar för vi grilla kött och korv:)

Idag så har jag beställt student mössa till Leandry han tar studenten den 4 Juni. Dem kom till Leandrys skola när dem hade praktik i höstas och sen beställde jag till Leandry i November men dem hade tydligen inte fått in den beställningen. Så har vi hållt på och ringt till skolan och ABC-gruppen för att undra vart hans paket blivit av. Men det fanns inget som dem hitta:/ Så nu är det beställt och vi ringde och hörde med dom en extra gång för att höra att dem verkligen fått in beställningen. Så den 20Maj kommer grejorna. Ska ut och gå en runda nu i fina vädret innan Leandry åker och jobbar.
bye bye

Tränig!

Ja, då har jag börjat träna nu. Första gånge idag. Följde med min lilla syster och henns kompisar på friskis & svettis. Passet var styrka/kondition om jag inte minns helt fel, det känndes bra och jag tänker fortsätta!


Det var 2 år sedan jag träna sist och det var på idrotten i skolan och sen till träningsdagboken som jag lämna in så styrke träna jag också. Men sen har jag ju gått på breakdance i 2år och det var 6 år sedan jag sluta där och streetdance det var 7 år sen jag sluta där och där gick jag i 3 år och gymnastiken som jag sluta för 6 år sedan den med och där gick jag i 12år. Saknar väldigt mycket att hålla på med allt detta. Men nu när man har "små" barn går det inte så bra. Men jag är självklart glad för det har ju mina underbara barn! Jag kankse börjar igen när dem blivit lite äldre.

God natt! kommer nog sova skönt i natt. Träningsvärk vågar jag inte ens fundera på....

Imorgon kommer Amanda hem från USA! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

040916

Idag gick jag upp kl 06.00 för tvätten från igår blev inlåst i maskinen eftersom strömmen bryts en viss tid:/ Så det var bara och gå upp och hänga i torkrummet så det hann torka tills nästa hade tid kl08:00. Sen vila jag en stund. Gick och handla lite frukost bullar&bröd. Har dammsugit och torkat golvet.
 
Ska nog åka in till Ystad idag och hämta ut Mikes pass för jag har inte haft tid att åka in där innan eftersom när Liyah dansar på fredagar stänger dem tididgt och när jag var med Mike på barnsjukhuset så var jag tvungen att åka hem tidigt. Det ligger en bit utanför också tar kanske 15 min att gå så det är ju en bit dit. Sen ska jag kolla på lite skor också hade jag tänkt. Ska gå om en stund och lämna in lapparna på kommunen om Mikes dagis plats och en schema till Liyahs dagis om hur hon ska vara där i sommar.

Mike står själv uppe nu nästan hela tiden. Då och då kan han ställa sig upp och ta en steg och sen trilla. Men han står upp och "dansar" själv. Han kan stå upp och hålla och skaka i saker utan att trilla. Men sitter man en bit fram för honom och säger att han ska gå mot en så kan ha ta 3 steg.

Ska göra oss i ordning nu. Ha en bra dag!

090415

God morgon! Gick upp för en haltimme sedan. Fast morgonen börja egentligen för mig halv sju då Mike vakna och var hungrig och han hosta:/ Så jag blanda välling och gav honom pencelinen + 95ml vätskan som han ska dricka varje gång också. Han ska bara ta den ikväll och imorgon på morgonen imorgon sen har han tagit den i 10 dagar. Om inte hostan har försvunnit imorgon så får jag ringa och boka tid för jag vill inte ha det så här nu har det hållt på i över 4 månader. Ska han aldrig få vara frisk? Det tar på mina krafter. Jag är orolig och käkar massa godis och chips hela tiden. Men nu har jag bestämmt mig jag ska inte äta chips och godis och massa onödigt som förstör mig kropp. För jag har nog gått upp några kilon på detta året. Vilken inte alls är bra. För jag äter helt fel.

Har tvätt tid kl 13.00  så får väl göra oss i ordning och gå ut en runda. Är nog lite kallt ute men solen skiner ser jag.

kram Frida

Orka!?

Har så mycket jag måste göra just nu.. Mike och Liyah vilar och måste börja fixa i ording för vi ska tapesara köket. Men orkar inte alls. Det är igen tvätt tid ledig heller det var fullbokat så inte förens imorgon ska jag tvätta. Sen måste jag fylla i det sista på lapparna till Mikes dagis plats så jag kan skicka iväg papprena.

Blev så sugen på kyckling curry med ris så det ska vi äta till middag idag. Ne, får lägga mig i soffa och vila ett tag och kolla på Brooke knows best :) bye bye

090414

Igår kväll var Mike krasslig. Han var snuvig och han hosta, hördes som han hade ont i halsen också stackarn. Nu ska ha ta pencelinen 1 dag till. Så jag hoppas att allt det röda i halsen och örat försvunnit. Annars hade vi en jätte trevlig middag hos min stora syster.

Nu sitter Mike och snackar i vagnen på balkongen han är lite trött och Liyah leker med sitt kök på balkongen. Ska snart ut och gå en runda. Lean är hemma vid fyra tiden. Jag får nog lägga mig och vila då  känner jag för Mike har inte sovit så bra i natt:/

Parken

Har varit ute och gått och varit i paken och fika lite. Så härligt väder det är solen skiner och det blåser lite grann. Mike sov i vagnen och jag och Lean myste på filten. Liyah lekte med en dagis kompis dem grilla nära där vi var så hon tyckte det var kul. Ska snart iväg till min stora syster och äta lite påsk mat. Skulle ha gått till Z men hon svara inte. Är riktigt hungrig nu. hejsvejs!!!


090413

God morgon. Har vaknat från och till nu i ca 1 timme sen gick jag upp. Hörde fåglarna där ute för fönster var lite öppet.
Har kollat igenom Mikes dagis papper nu. Han börjar i sommar. Så det är skönt att vi fått en dagis plats så inte dem vi känner ska behöva passa dem/honom hela sommar. Hoppa bara på att inskolaningen kommer gå bra. men det tror jag.
Det blev sent igår. Vi va hemma runt 22 tiden. Fick fina kläder och dem hade mycket att berätta. 1 månad är ganska lång tid att vara bort rest. Så en del har det ju hänt både här hos oss och hos dem. Får ta och baka scones nu igen innan Lean och barnen vaknar. Sen får vi gå ut och hanlda bröd måste vi ju ha. Gott med scones men varje dag pallar jag inte baka. 2 dagar är lagom den får det vara bra.


hejdå så länge!

090412

Jag baka scones till fruskost för vi glömde köp hem bröd igår. Mmm, det var gott:) stekt ägg med tomat och lite köttbullar gjorde jag också.

Just nu håller vi på att göra oss i prdning för vi ska ta tåget in till Malmö. Vädret ser fint ut. Hoppas det är varmt också. Nä nu ska jag göra mig klar och se så man får allt med sig. Man brukar alltid glömma något.

Bye bye


090411

Är jätte trött just nu. Igår var jag på Entrè med  Josefine, Liyah, Mike och Leandry. Det bästa var mat stället dem har där, så god mat att det går knappt att välja vad man ska äta. Så jag och Josefine dela kebab tallkrik och vegetarisk pizza. Leandrys mamma och kusin kom för 1 dyg sedan hem från Congo så vi tänkte åka och hälsa på dem imorgon. Idag så har vi ätit god påsk mat vi blev bjudna till mami&papi jag laga lite här hemma och tog med dit sedan hade dem fixat lite mat. Så inte någon av oss behövde göra allt. Men gott var det och mätta blev vi. Liyah var påsk kärring idag och Mike påsk gubbe eller vad det heter. Det var lite kort om vad vi gjort. Sen har vi varit ute rätt mycket för det har varit så fint väder.

Lite bilder från idag Vet inte vsd Mike&Liyah gör på bilderna?? men det var dem ända jag lyckas ta på dem. Då Mike somna tidigt och Liyah vill inte vara med på bild.



090409

Lämna Liyah på dagis för ett tag sedan. Vilken vecka alltså. Lean har jobbat natt plus att han jobbat kväll två dagar också sen i måndags. Jag har knappt hunnit träffa honom. Men det har varit väldigt fint väder tycker jag. Har varit ute och gått mycket så därför har jag inte skrivit så mycket. MIke 'är mycket bättre nu han är piggare och gladare. Han ärte betydligt bättre nu. VIlket är väldigt skönt. Innan har han mest varit grinig och varit slö och när han ätit har han blivit jätte irriterad och det förstår jag när han varit så röd i halsen och örat och får pencelin så kan det ju inte mer än att bli bättre.
Igår hade Liyah påskfest på dagis. Hon klädde ut sig till en kanin. Dagen innan valde hon ut kläder själv. Vita shorts och vit blus. Hon ville inta vara påskärring utan det vill hon när hon ska gå runt istället.

Solen skiner så fint där ute så ska göra oss iording och gå ut. Ska höra men Emily om hon vill med ut med Oliver också. 


090406

Idag har jag varit med Mike på Barn sjukhuset. Min stora syster passa Liyah. I 3 månader har rödnaden i ena örat och i halsen blivit värre. Så nu går han på pencelin. Alltså han har inte förkyldnings astma som vi trott hela tiden. Och bra är det, för nu förstår jag varför han inte alltid velat äta vanlig mat utan mest viljat ha välling. Så doktron sa att han kommer äta mycket bättre nu när han tar medicinen. Har varit så här tufft i 3 månader nu och hoppas det försvinner nu så vi kan sova ordentligt och kan göra mer om dagarna.

Nu känns det at våren har kommit!

RSS 2.0